ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Λαζάνια με λιαστές ντομάτες και ανθότυρο

Λαζάνια με λιαστές ντομάτες και ανθότυρο



Υλικά για 6-8 άτομα

500 γρ. λαζάνια
3 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε μπαστουνάκια
6 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
250 γρ. κολοκυθάκια τριμμένα
250 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
250 γρ. τριμμένη γκούντα για το τελείωμα
600 γρ. ανθότυρο
Λίγο βούτυρο και λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρετε τα κρεμμύδια σε ένα τηγάνι χωρίς λάδι.
Προσθέτετε το βούτυρο και το ελαιόλαδο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τις λιαστές ντομάτες.
Στρώνετε τα λαζάνια (άβραστα) σε ένα ταψάκι που προηγουμένως έχετε βουτυρώσει.
Απλώνετε μία στρώση από τα τριμμένα κολοκυθάκια, τα μανιτάρια, τις πιπεριές, λίγο από το μείγμα με τα κρεμμύδια και τις λιαστές ντομάτες και μια στρώση ανθότυρο.
Τοποθετείτε μία δεύτερη στρώση από λαζάνια, και επαναλαμβάνετε με την ίδια σειρά με τα υπόλοιπα υλικά για ακόμη δύο φορές (τέσσερις στρώσεις συνολικά).
Μετά την τελευταία στρώση καλύπτετε με κίτρινο τυρί γκούντα.
Ψήνετε για περίπου 45 λεπτά στους 180 βαθμούς.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[11:20]  Ριζότο με καλαμαράκια και γαρίδες
[χθες 11:07]  Μπουτάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα...
[χθες 10:11]  Μελομακάρονα χωρίς ψήσιμο
[χθες 10:11]  Ριζότο με μανιτάρια
[χθες 12:21]  Σουβλάκια κοτόπουλου με σως...
[χθες 11:11]  Φετουτσίνι με βούτυρο και παρμεζάνα
[χθες 09:42]  Βολοβάν με κοτόπουλο και παρμεζάνα
[χθες 13:14]  Pancakes με μπανάνα








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [16:21:24]