ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Πίτα με φύλλο κρούστας και κασέρι στο τηγάνι

Πίτα με φύλλο κρούστας και κασέρι στο τηγάνι



Υλικά

1 στήθος Κοτόπουλου Νιτσιάκος, ψιλοκομμένο
½ κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
300γρ. φύλλο κρούστας
300γρ. κασέρι ψιλοτριμμένο
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι


Διαδικασία

Σε ένα μπολ ρίχνετε τις λωρίδες του κοτόπουλου, τις πασπαλίζετε με την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε καλά.

Ζεσταίνετε 1 κουτ. γλυκού λάδι σε ένα μέτριο αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε τις λωρίδες του κοτόπουλου σε μέτρια φωτιά. Αδειάζετε προσεκτικά το περιεχόμενο του τηγανιού σε μια πιατέλα.

Σε ένα καθαρό τηγάνι και σε μέτρια φωτιά ρίχνετε λάδι και τοποθετείτε τη μισή ποσότητα του φύλλου. Απλώνετε πάνω το κοτόπουλο, τον μαϊντανό και πασπαλίζετε με το κασέρι. Καλύπτετε με τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας και ραντίζετε την επιφάνεια της πίτας με ελαιόλαδο.

Ψήνετε την πίτα για 5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι το φύλλο να πάρει χρώμα και να γίνει τραγανό, αναποδογυρίζοντάς την προσεκτικά με τη βοήθεια ενός πιάτου ή με το καπάκι του σκεύους αν υπάρχει.

Σερβίρετε την πίτα ζεστή, κόβοντας σε τρίγωνα κομμάτια.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[11:47]  Παστίτσιο με μανιτάρια
[χθες 10:20]  Ρολό κοτόπουλο πανέ
[χθες 08:56]  Μπολονέζ με πέννες ολικής
[χθες 09:32]  Κοτόπουλο παναρισμένο σε λευκό και...
[χθες 10:35]  Τάρτα με ψητά τοματίνια
[χθες 13:48]  Ψητές γαρίδες μαριναρισμένες
[χθες 21:44]  Λαζάνια με λιαστές ντομάτες και...
[χθες 16:10]  Κεφτεδάκια με ούζο








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [14:33:59]