ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Καγιανάς με πιπεριές και τυριά

Καγιανάς με πιπεριές και τυριά



Υλικά

6-8 αβγά
3 μεγάλες ντομάτες, ώριμες, ξεφλουδισμένες και τριμμένες
2 πιπεριές πράσινες, ψιλοκομμένες
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι φέτα θρυμματισμένη
κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαδικασία
Ζεσταίνετε το λάδι σε βαρύ τηγάνι και ρίχνετε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές. Τα σοτάρετε για μερικά λεπτά και προσθέτετε τις ντομάτες. Βράζετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν και να απορροφηθούν τα υγρά τους.

Χτυπάτε τα αβγά ελαφρά με σπάτουλα και τα ρίχνετε στο τηγάνι. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε για 3-4 λεπτά μέχρι να πήξουν ελαφρά.

Προσθέτετε τη φέτα, ανακατεύετε και πασπαλίζετε με την κεφαλογραβιέρα. Ο καγιανάς τρώγεται χλιαρός αλλά και κρύος, σαν ορεκτικό ή πρώτο πιάτο.

Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food styling: Aντωνία Κατή

πηγή: olivemagazine.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[09:31]  Ζυμαρικά με κρέμα γάλακτος και καπνιστό...
[χθες 10:20]  Πατατοσαλάτα με μπέικον και...
[χθες 12:07]  Σαλάτα κοτόπουλο με αβοκάντο
[χθες 12:43]  Μπρόκολο στο φούρνο με κρέμα...
[χθες 10:51]  Πίτσα με βάση γλυκοπατάτας
[χθες 11:38]  Ταρτάκια με γραβιέρα και μανιτάρια
[χθες 10:17]  Μακαρονάδα με σάλτσα τομάτας
[χθες 12:20]  Πρέτσελ λουκανικοπιτάκια








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [10:58:48]