ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μακαρόνια με σάλτσα τυριού

Μακαρόνια με σάλτσα τυριού



Υλικά

100γρ. Κοφτό μακαρονάκι (περίπου 1 φλιτζάνι)
240 ml νερό (1 φλιτζάνι επίσης)*
6 κ.σ. γάλα
50γρ. Τυρί τσένταρ
Φρέσκα φύλλα σχοινόπρασο
Καβουρδισμένα φιστίκια
Αλάτι και πιπέρι
Τριμμένο μοσχοκάρυδο
*Θα μπορούσατε να βάλετε αντί για νερό, κάποιον ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών για να δώσετε έξτρα γεύση

Εκτέλεση

Βάζουμε το νερό και τα μακαρόνια σε ένα μπολ, φροντίζουμε να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μην ξεχειλίσουν τα υλικά, και βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 με 3 λεπτά. Βγάζουμε και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το γάλα, αλατοπίπερο, μοσχοκάρυδο, το τυρί τριμμένο, ανακατεύουμε και βάζουμε πάλι στο φούρνο μικροκυμάτων για 30'' δευτερόλεπτα.
Το γεύμα είναι έτοιμο. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένα φύλλα σχοινόπρασου, και χοντροσπασμένα φιστίκια.




Αποστολή με E-mail Εκτύπωση












Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [08:21:50]