ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Κολιός πλακί στο φούρνο

Κολιός πλακί στο φούρνο



Υλικά

4 μέτριοι κολιοί καθαρισμένοι
1 μεγάλο κρεμμύδι
3 μέτριες ώριμες ντομάτες
3 σκελίδες σκόρδο
Ελαιόλαδο
1 1/2 ποτήρι νερό
1/2 ματσάκι μαϊντανός
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
Σε ένα ταψί βάζουμε την ντομάτα τριμμένη, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό και το σκόρδο ψιλοκομμένα και περιχύνουμε με ελαιόλαδο (περίπου μισό φλιτζάνι). Αναμειγνύουμε τα υλικά
Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια καλά και στην κοιλιά. Βάζουμε στο ταψί και γεμίζουμε με την σάλτσα την κοιλιά. Προσθέτουμε 1 με 1 1/2 ποτήρι νερό στο ταψί και βάζουμε στον φούρνο
Ψήνουμε για 30' λεπτά ώσπου να ψηθούν οι κολιοί και να δέσει η σάλτσα. Αν δούμε πως η σάλτσα είναι ακόμη νερουλή μπορούμε να αφήσουμε λίγα λεπτά ακόμη στο φούρνο. Ενα κόλπο είναι να προσθέσουμε μια πατάτα στο ταψί που θα βοηθήσει τη σάλτσα να δέσει
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με μαϊντανό

Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 16:00]  Τι θα σας συμβεί εάν τρώτε ένα...
[χθες 15:15]  Σαλάτα και δίαιτα είναι δύο...
[χθες 11:50]  Να δοκιμάσει το παιδί νέα τρόφιμα
[χθες 11:11]  Σαλάτα του Καίσαρα με μπέικον
[χθες 12:40]  Καγιανάς με πιπεριές και τυριά
[χθες 11:33]  Σαλάτα με φακόρυζο
[χθες 09:28]  Κεφτεδάκια στο φούρνο
[χθες 12:04]  Μπιφτέκι κοτόπουλο με παρμεζάνα








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [15:22:25]