ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Ισπανική τορτίγια

Ισπανική τορτίγια



Υλικά

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 μέτριες πατάτες κομμένες σε λεπτές φέτες (περίπου 3 χιλιοστά)
5-6 αυγά
1/2 λίτρο ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το βάζουμε πρώτο σε ένα βαθύ τηγάνι που έχει κάψει καλά, αφού προσθέσουμε το ελαιόλαδο
Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πατάτες και αφήνουμε τα υλικά 15' περίπου λεπτά να ψηθούν τα υλικά. Γυρίζουμε 2-3 φορές τις πατάτες στο ενδιάμεσο
Βγάζουμε τις πατάτες σε ένα μεγάλο μπολ όπου έχουμε σπάσει τα αυγά και ανακατεύουμε, χωρίς να χτυπήσουμε τα αυγά. Αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε το μείγμα σκεπασμένο για 15' λεπτά περίπου
Σε αντικολλητικό σκεύος που έχει κάψει ρίχνουμε την ομελέτα, και ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 1' λεπτό και στη συνέχεια σε μέτρια φωτιά για άλλα 2' λεπτά. Αναποδογυρίζουμε με τη βοήθεια ενός πιάτου.
Ψήνουμε πάλι για 1' λεπτό σε δυνατή φωτιά και στη συνέχεια δύο -τρία λεπτά ακόμη σε μέτρια φωτιά.

Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[11:23]  Πιπερόπιτα με μανούρι και μυρωδικά
[09:43]  Σούπα γλυκοπατάτας με μπέικον και γάλα...
[χθες 10:37]  Κανελόνια γεμιστά με κοτόπουλο
[χθες 12:21]  Ντοματόσουπα με βασιλικό
[χθες 09:31]  Ζυμαρικά με κρέμα γάλακτος και...
[χθες 10:20]  Πατατοσαλάτα με μπέικον και...
[χθες 12:07]  Σαλάτα κοτόπουλο με αβοκάντο
[χθες 12:43]  Μπρόκολο στο φούρνο με κρέμα...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [16:43:58]