ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σπαγγέτι με ελιές και κάππαρη

Σπαγγέτι με ελιές και κάππαρη



Υλικά για 2 -4 άτομα

500 γρ. σπαγγέτι
4 κ.σ. ελιές ψιλοκομμένες
2 κ.σ. κάππαρη
200 γρ. κίτρινο τυρί (τριμμένο ή κομμένο σε κύβους)
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Μαϊντανός (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Βράζετε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό.
Ταυτόχρονα, σοτάρετε στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τις ελιές με την κάππαρη για περίπου 5 λεπτά.
Παίρνετε μια κουταλιά της σούπας από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια και την ρίχνετε στο τηγάνι. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Σουρώνετε τα ζυμαρικά και τα τοποθετείτε στο τηγάνι.
Σβήνετε τη φωτιά και συμπληρώνετε το τριμμένο τυρί.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 16:20]  Μακαρόνια με σάλτσα τυριού
[χθες 12:13]  Κολιός πλακί στο φούρνο
[χθες 17:56]  Ψητό κοτόπουλο με ρυζοσαλάτα
[χθες 12:46]  Κεφτεδάκια φούρνου με πατάτες
[χθες 12:36]  Τάρτα με καραμελωμένες μπανάνες
[χθες 21:15]  Πιτσάκια με βάση από μελιτζάνα
[χθες 18:46]  Σπιτικό πεϊνιρλί
[χθες 08:35]  Ένας Έλληνας στην προεδρία της...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [02:18:22]