ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σπαγγέτι με ελιές και κάππαρη

Σπαγγέτι με ελιές και κάππαρη



Υλικά για 2 -4 άτομα

500 γρ. σπαγγέτι
4 κ.σ. ελιές ψιλοκομμένες
2 κ.σ. κάππαρη
200 γρ. κίτρινο τυρί (τριμμένο ή κομμένο σε κύβους)
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Μαϊντανός (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Βράζετε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό.
Ταυτόχρονα, σοτάρετε στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τις ελιές με την κάππαρη για περίπου 5 λεπτά.
Παίρνετε μια κουταλιά της σούπας από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια και την ρίχνετε στο τηγάνι. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Σουρώνετε τα ζυμαρικά και τα τοποθετείτε στο τηγάνι.
Σβήνετε τη φωτιά και συμπληρώνετε το τριμμένο τυρί.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[11:23]  Πιπερόπιτα με μανούρι και μυρωδικά
[09:43]  Σούπα γλυκοπατάτας με μπέικον και γάλα...
[χθες 10:37]  Κανελόνια γεμιστά με κοτόπουλο
[χθες 12:21]  Ντοματόσουπα με βασιλικό
[χθες 09:31]  Ζυμαρικά με κρέμα γάλακτος και...
[χθες 10:20]  Πατατοσαλάτα με μπέικον και...
[χθες 12:07]  Σαλάτα κοτόπουλο με αβοκάντο
[χθες 12:43]  Μπρόκολο στο φούρνο με κρέμα...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [16:47:55]