ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Τορτελίνια με σως γιαουρτιού και πάπρικα

Τορτελίνια με σως γιαουρτιού και πάπρικα



Υλικά για 2-4 άτομα

½ κιλό ζυμαρικά τορτελίνια
½ φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο βούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
2 κεσεδάκια γιαούρτι
2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
μαϊντανό

Εκτέλεση

Βράζετε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες και τους χρόνους της συσκευασίας.
Μόλις είναι έτοιμα, τα σουρώνετε.
Ζεματάτε το μισό βούτυρο με το σκόρδο και περιχύνετε τα μακαρόνια.
Προσθέτετε το γιαούρτι.
Ζεματάτε το υπόλοιπο βούτυρο με την πάπρικα και το ρίχνετε επάνω στα τορτελίνια.
Αν θέλετε, μπορείτε να διακοσμήσετε το πιάτο με φύλλα μαϊντανού.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 12:53]  Πίτσα στο τηγάνι με ψητά λαχανικά
[χθες 10:53]  Κρητικός ντάκος
[χθες 09:49]  Καλοκαιρινή πίτα με φρούτα
[χθες 10:24]  Σπαγγέτι με κοτόπουλο και μανιτάρια
[χθες 10:17]  Καλαμαράκια στη σχάρα
[χθες 10:38]  Μπακαλιάρος στο φούρνο με...
[χθες 10:24]  Μπισκότα με σοκολάτα και...
[χθες 10:17]  Χταποδάκι κρασάτο








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [02:43:25]