ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μους σοκολάτας

Μους σοκολάτας



Υλικά για 4 μερίδες

170 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα 65% κακάο
3/4 φλιτζανιού γάλα καρύδας

Εκτέλεση

Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Τοποθετείτε παγάκια σε ξεχωριστό μπολ και μόλις λιώσει η σοκολάτα την βάζετε σε ένα σκεύος πάνω στο μπολ με τα παγάκια.
Αφήνετε τη σοκολάτα πάνω στα παγάκια μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Παίρνετε το μίξερ και τοποθετείτε στον κάδο του τη σοκολάτα και το γάλα καρύδας. Χτυπάτε για 3-5 λεπτά σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
Στη συνέχεια, τοποθετείτε τη μους στα ποτήρια που θα την σερβίρετε και αφήνετε στο ψυγείο για, τουλάχιστον, δύο ώρες έτσι ώστε να σφίξει και να δροσιστεί.
Όταν σερβίρετε μπορείτε να τρίψετε από πάνω λίγη ριμμένη καρύδα.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 12:53]  Πίτσα στο τηγάνι με ψητά λαχανικά
[χθες 10:53]  Κρητικός ντάκος
[χθες 09:49]  Καλοκαιρινή πίτα με φρούτα
[χθες 10:24]  Σπαγγέτι με κοτόπουλο και μανιτάρια
[χθες 10:17]  Καλαμαράκια στη σχάρα
[χθες 10:38]  Μπακαλιάρος στο φούρνο με...
[χθες 10:24]  Μπισκότα με σοκολάτα και...
[χθες 10:17]  Χταποδάκι κρασάτο








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [02:45:12]