ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Ντοματοκεφτέδες

Ντοματοκεφτέδες



Υλικά

1/2 κιλό ώριμες τομάτες
1/2 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3 ξερά κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 ματσάκι δυόσμο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
3-4 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη
1/2 κ.γ. κόκκινο καυτερό πιπέρι
1 αυγό
150 γρ. τυρί φέτα
Αλάτι και Πιπέρι

Εκτέλεση

Τρίβουμε τη ντομάτα, αφαιρώντας την φλούδα, μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε δυόσμο, μαϊντανό και ρίγανη αφού τα ψιλοκόψουμε.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε αλατοπίπερο, καυτερό πιπέρι, το αυγό ελαφρώς χτυπημένο, τη φέτα τριμμένη και ανακατεύουμε.
Συμπληρώνουμε το αλεύρι λίγο, λίγο ανακατεύοντας διαρκώς να πάρουμε έναν αραιό χυλό
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε εάν βαθύ τηγάνι. Ρίχνουμε από τον χυλό, κουταλιά κουταλιά και αφήνουμε τους κεφτέδες να ψηθούν 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Αποσύρουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό




Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 09:51]  Σπαγγέτι με κεφτέδες
[χθες 10:47]  Ψαρονέφρι με σως cranberry
[χθες 11:47]  Παστίτσιο με μανιτάρια
[χθες 10:20]  Ρολό κοτόπουλο πανέ
[χθες 08:56]  Μπολονέζ με πέννες ολικής
[χθες 09:32]  Κοτόπουλο παναρισμένο σε λευκό και...
[χθες 10:35]  Τάρτα με ψητά τοματίνια
[χθες 13:48]  Ψητές γαρίδες μαριναρισμένες








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [07:44:19]