ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Λαζάνια με σπανάκι

Λαζάνια με σπανάκι



Υλικά για 4-6 άτομα

500 γραμμάρια λαζάνια
840 γραμμάρια κατεψυγμένο ψιλοκομμένο σπανάκι
450 γραμμάρια κίτρινο τυρί τριμμένο
2 φλυτζάνια σάλτσα ντομάτας
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Αχνίζετε το σπανάκι σε μία κατσαρόλα (χωρίς λάδι ή νερό).
Σε ένα ταψάκι που έχετε προηγουμένως βουτυρώσει, τοποθετείτε μια στρώση σάλτσας και από πάνω στρώνετε τα λαζάνια.
Προσθέτετε λίγη ποσότητα από το σπανάκι, το κίτρινο τριμμένο τυρί και τη σάλτσα ντομάτας.
Απλώνετε ακόμη μία στρώση με λαζάνια, σπανάκι, κίτρινο τριμμένο τυρί και σάλτσα ντομάτας.
Επαναλαμβάνετε ακόμη μία φορά την ίδια διαδικασία με την ίδια σειρά και, τέλος, ραντίζετε με λίγη σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζετε με λίγο τριμμένο τυρί τόφου.
Ψήνετε για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 17:56]  Ψητό κοτόπουλο με ρυζοσαλάτα
[χθες 12:46]  Κεφτεδάκια φούρνου με πατάτες
[χθες 12:36]  Τάρτα με καραμελωμένες μπανάνες
[χθες 21:15]  Πιτσάκια με βάση από μελιτζάνα
[χθες 18:46]  Σπιτικό πεϊνιρλί
[χθες 08:35]  Ένας Έλληνας στην προεδρία της...
[χθες 12:35]  Ισπανική τορτίγια
[χθες 10:07]  Σαλάτα με σύκα και κατσικίσιο τυρί








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [08:55:25]