ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μεθυσμένη τηγανιά μοσχαράκι

Μεθυσμένη τηγανιά μοσχαράκι



Υλικά για 2-4 άτομα

αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
1 1/2 λεμόνι το χυμό του
λιγότερο από μισή κούπα ελαιόλαδο
1 κιλό τηγανιά μοσχαρίσια
λευκό κρασί

Εκτέλεση

Ρίχνετε το λάδι στη κατσαρόλα να ζεσταθεί πολύ καλά, ρίχνετε μέσα το κρέας και το σοτάρετε καλά και να αλλάξει χρώμα.
Προσθέτετε λευκό κρασί τόσο όσο να μισοσκεπάζει το κρέας.
Σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε το φαγητό μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά και να μείνει μόνο με το λάδι, δηλαδή για περίπου 25 λεπτά και 10 λεπτά σε χύτρα.
Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Ανακατεύετε καλά, ρίχνετε το χυμό του λεμονιού και σερβίρετε αν θέλετε με συνοδεία ρυζιού.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 12:39]  Ταλιατέλες με καπνιστό σολομό και...
[χθες 09:49]  Κροκέτες λαχανικών
[χθες 12:53]  Πίτσα στο τηγάνι με ψητά λαχανικά
[χθες 10:53]  Κρητικός ντάκος
[χθες 09:49]  Καλοκαιρινή πίτα με φρούτα
[χθες 10:24]  Σπαγγέτι με κοτόπουλο και μανιτάρια
[χθες 10:17]  Καλαμαράκια στη σχάρα
[χθες 10:38]  Μπακαλιάρος στο φούρνο με...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [03:44:42]