ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Ζαμπονοτυρόπιτα με σφολιάτα

Ζαμπονοτυρόπιτα με σφολιάτα



Υλικά για 4 άτομα

1 πακέτο σφολιάτα
5 φέτες κασέρι
5 φέτες ζαμπόν
1 μεγάλη ή 2 μικρές ντομάτες κομμένες σε φέτες
5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και αλείφουμε με ελαιόλαδο.
Στη συνέχεια βάζουμε πάνω στο φύλλο από 5 φέτες ζαμπόν, 5 φέτες τυρί και τέλος τις φέτες ντομάτα και το μπέικον ψιλοκομμένο.
Καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτα και αλείφουμε με ελαιόλαδο.
Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσει.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[10:12]  Συστάσεις για το τραπέζι της Καθαρής...
[χθες 15:20]  Σπαγγέτι με γαρίδες και μπρόκολο
[χθες 12:21]  Σπιτικά μπισκότα σοκολάτας
[χθες 10:45]  Σπαγγέτι με τόνο και κόκκινη σάλτσα
[χθες 10:20]  Πατατοκροκέτες με μανιτάρια
[χθες 17:00]  Βραδινό φαγητό: Είναι μύθος ή όχι...
[χθες 10:29]  Κοτόπουλο με πορτοκάλι
[χθες 09:29]  Κοτόπουλο κοκκινιστό με πέννες








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [14:05:45]