ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Ζαμπονοτυρόπιτα με σφολιάτα

Ζαμπονοτυρόπιτα με σφολιάτα



Υλικά για 4 άτομα

1 πακέτο σφολιάτα
5 φέτες κασέρι
5 φέτες ζαμπόν
1 μεγάλη ή 2 μικρές ντομάτες κομμένες σε φέτες
5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και αλείφουμε με ελαιόλαδο.
Στη συνέχεια βάζουμε πάνω στο φύλλο από 5 φέτες ζαμπόν, 5 φέτες τυρί και τέλος τις φέτες ντομάτα και το μπέικον ψιλοκομμένο.
Καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτα και αλείφουμε με ελαιόλαδο.
Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσει.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 16:00]  Τι θα σας συμβεί εάν τρώτε ένα...
[χθες 15:15]  Σαλάτα και δίαιτα είναι δύο...
[χθες 11:50]  Να δοκιμάσει το παιδί νέα τρόφιμα
[χθες 11:11]  Σαλάτα του Καίσαρα με μπέικον
[χθες 12:40]  Καγιανάς με πιπεριές και τυριά
[χθες 11:33]  Σαλάτα με φακόρυζο
[χθες 09:28]  Κεφτεδάκια στο φούρνο
[χθες 12:04]  Μπιφτέκι κοτόπουλο με παρμεζάνα








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [20:33:10]