ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Corn Dogs

Corn Dogs



Υλικά

8 λουκάνικα βραστά
4 αυγά
200 γρ. καλαμποκάλευρο
210 αλεύρι για όλες τις χρήσεις
360ml φρέσκο γάλα
1 φακελάκι baking powder
3 κ.γ. ζάχαρη
2 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. πιπέρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Μουστάρδα και μπούκοβο

Εκτέλεση

Κόβουμε τα λουκάνικα στη μέση και περνάμε στα καλαμάκια
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με το γάλα, το αλατοπίπερο και τη ζάχαρη
Αναμειγνύουμε τα δύο είδη αλεύρι και το baking powder σε ένα μπολ και προσθέτουμε σιγά, σιγά στο μείγμα με τα αυγά. Ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός
Βάζουμε ηλιέλαιο σε βαθύ τηγάνι να κάψει καλά
Μεταφέρουμε το χυλό σε μια κανάτα, χωρίς να παραγεμίσουμε. Αφού κάψει το λάδι, βουτάμε ένα, ένα τα λουκάνικα στον χυλό, τινάζουμε τον παραπανίσιο χυλό και βουτάμε στο ηλιέλαιο
Αφαιρούμε αφού πάρει χρυσό χρώμα και αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.
Σερβίρουμε με μουστάρδα και καυτερό μπούκοβο
Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 16:00]  Τι θα σας συμβεί εάν τρώτε ένα...
[χθες 15:15]  Σαλάτα και δίαιτα είναι δύο...
[χθες 11:50]  Να δοκιμάσει το παιδί νέα τρόφιμα
[χθες 11:11]  Σαλάτα του Καίσαρα με μπέικον
[χθες 12:40]  Καγιανάς με πιπεριές και τυριά
[χθες 11:33]  Σαλάτα με φακόρυζο
[χθες 09:28]  Κεφτεδάκια στο φούρνο
[χθες 12:04]  Μπιφτέκι κοτόπουλο με παρμεζάνα








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [20:35:09]