ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σαλάτα με καρπούζι και φέτα

Σαλάτα με καρπούζι και φέτα



Υλικά

500γρ. καρπούζι κομμένο σε μικρά κυβάκια και χωρίς κουκούτσια
200γρ φύλλα baby σπανάκι
2 κ.σ. κολοκυθόσπορους ανάλατους
200 γρ. φέτα κομμένη σε κύβους
Θυμάρι ξηρό
Για την βινεγκρέτ: 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ξίδι
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το καρπούζι και τα φύλλα σπανάκι
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της βινεγκρέτ. Περιχύνουμε τη μισή ποσότητα πάνω από το καρπούζι και το σπανάκι και ανακατεύουμε
Προσθέτουμε στο μπολ τη φέτα και τον κολοκυθόσπορο και περιχύνουμε με την υπόλοιπη βινεγκρέτ
Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και σερβίρουμε

Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 09:00]  Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου
[χθες 16:00]  Τι θα σας συμβεί εάν τρώτε ένα...
[χθες 15:15]  Σαλάτα και δίαιτα είναι δύο...
[χθες 11:50]  Να δοκιμάσει το παιδί νέα τρόφιμα
[χθες 11:11]  Σαλάτα του Καίσαρα με μπέικον
[χθες 12:40]  Καγιανάς με πιπεριές και τυριά
[χθες 11:33]  Σαλάτα με φακόρυζο
[χθες 09:28]  Κεφτεδάκια στο φούρνο








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [10:48:57]