ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σαλάτα με καρπούζι και φέτα

Σαλάτα με καρπούζι και φέτα



Υλικά

500γρ. καρπούζι κομμένο σε μικρά κυβάκια και χωρίς κουκούτσια
200γρ φύλλα baby σπανάκι
2 κ.σ. κολοκυθόσπορους ανάλατους
200 γρ. φέτα κομμένη σε κύβους
Θυμάρι ξηρό
Για την βινεγκρέτ: 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ξίδι
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το καρπούζι και τα φύλλα σπανάκι
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της βινεγκρέτ. Περιχύνουμε τη μισή ποσότητα πάνω από το καρπούζι και το σπανάκι και ανακατεύουμε
Προσθέτουμε στο μπολ τη φέτα και τον κολοκυθόσπορο και περιχύνουμε με την υπόλοιπη βινεγκρέτ
Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και σερβίρουμε

Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 11:14]  Τοστ με αβοκάντο και αβγό
[χθες 12:10]  Νιόκι με σάλτσα ντομάτας και...
[χθες 09:28]  Τυρόπιτα με γιαούρτι χωρίς φύλλο
[χθες 10:24]  Γαρίδες σαγανάκι με φέτα και...
[χθες 09:42]  Πίτσα σοκολάτα-μπανάνα με μόνο 5...
[χθες 09:28]  Μπιφτέκια φούρνου με πατάτες
[χθες 10:24]  Ριγκατόνι με σος γκοργκοντζόλας
[χθες 10:03]  Τσιπούρα στο φούρνο με πατάτες








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [21:34:02]