ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Πέννες αλφρέντο με κοτόπουλο και παρμεζάνα

Πέννες αλφρέντο με κοτόπουλο και παρμεζάνα



Υλικά

2 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μικρά κομμάτια
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Ελαιόλαδο
450ml ζωμό κοτόπουλου
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
250γρ. Ζυμαρικά πέννες
150γρ. / 1 1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
Φρέσκο βασιλικό
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μια μέτρια κατσαρόλα ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το κοτόπουλο και το σκόρδο.
Αφού πάρει χρώμα σβήνουμε με το ζωμό, ο οποίος πρέπει να είναι ζεστός και συμπληρώνουμε και την κρέμα γάλακτος
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα και τα ζυμαρικά και αφού πάρουν βράση, σκεπάζουνε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για 15' με 20' λεπτά να γίνουν οι πέννες
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά να λιώσει
Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό

Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[13:03]  Πίτσα μαργαρίτα με τυρί κρέμα
[χθες 09:51]  Σπαγγέτι με κεφτέδες
[χθες 10:47]  Ψαρονέφρι με σως cranberry
[χθες 11:47]  Παστίτσιο με μανιτάρια
[χθες 10:20]  Ρολό κοτόπουλο πανέ
[χθες 08:56]  Μπολονέζ με πέννες ολικής
[χθες 09:32]  Κοτόπουλο παναρισμένο σε λευκό και...
[χθες 10:35]  Τάρτα με ψητά τοματίνια








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [21:33:02]