ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Ριζότο με σπανάκι και μανιτάρια

Ριζότο με σπανάκι και μανιτάρια



Υλικά για 2 άτομα

4 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο
2 κούπες καφέ ρύζι μπασμάτι
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κούπα καφέ μανιτάρια σε φέτες
1 κουταλιά της σούπας κάρυ
1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη σε κύβους
150 γραμμάρια σπανάκι κατεψυγμένο ή φρέσκο
1 κούπα παρμεζάνα τριμμένη

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το ρύζι για 10 λεπτά.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνετε το σησαμέλαιο και σοτάρετε ελαφρά τα μανιτάρια, το σπανάκι και τις πιπεριές μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 4 λεπτά.
Προσθέτετε το βρασμένο ρύζι και ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα στην αρχή στο κέντρο του τηγανιού και σιγά- σιγά μεγαλώνετε τους κύκλους.
Προσθέτετε το κάρυ και αλατοπιπερώνετε. Τέλος πασπαλίζετε με παρμεζάνα και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι να λιώσει και ενωθεί με τα υπόλοιπα υλικά.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[12:46]  Κεφτεδάκια φούρνου με πατάτες
[χθες 12:36]  Τάρτα με καραμελωμένες μπανάνες
[χθες 21:15]  Πιτσάκια με βάση από μελιτζάνα
[χθες 18:46]  Σπιτικό πεϊνιρλί
[χθες 08:35]  Ένας Έλληνας στην προεδρία της...
[χθες 12:35]  Ισπανική τορτίγια
[χθες 10:07]  Σαλάτα με σύκα και κατσικίσιο τυρί
[χθες 22:58]  Σπαγγέτι με ελιές και κάππαρη








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [13:33:13]