ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Γεμιστά μάφινς με λουκάνικο

Γεμιστά μάφινς με λουκάνικο



Υλικά για 4 άτομα

1 φλιτζάνι ρυζάλευρο
3/4 φλιτζανιού καλαμποκάλευρο
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
2 1/2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
3/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/4 φλιτζάνι βούτυρο
2 μεγάλα αυγά
1 φλιτζάνι γάλα
4 λουκάνικα χοτ ντογκ
Κέτσαπ ή μουστάρδα για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ανακατέψτε τα ξηρά συστατικά σε ένα μικρό μπολ. Αφήνετε στην άκρη.
Λιώστε το βούτυρο σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια εστία. Προσθέστε το γάλα και τα αυγά μέσα στο λιωμένο βούτυρο. Χτυπάτε καλά μέχρι να γίνει λείο.
Προσθέστε στο μείγμα βουτύρου τα στερεά υλικά. Ανακατέψτε μέχρι να αναμειχθούν καλά.
Βουτυρώνετε μια φόρμα για μάφινς και την αλευρώνετε με 12 ή 24 θέσεις για μάφινς. Συμπληρώνετε τα 3/4 σε κάθε θήκη μάφιν.
Κόψτε κάθε λουκάνικο σε 6 κομμάτια. Προσθέστε κάθε κομμάτι λουκάνικου σε κάθε θήκη μάφινς μέσα στο μείγμα.
Ψήστε για 12-15 λεπτά ή μέχρι μια οδοντογλυφίδα να βγαίνει καθαρή. Σερβίρετε με κέτσαπ ή μουστάρδα.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 22:54]  Ψωμάκια με ελιά και παρμεζάνα
[χθες 15:20]  Καλοκαιρινό γλυκό ψυγείου
[χθες 22:58]  Σολομός με σάλτσα από αβοκάντο
[χθες 23:00]  Πίτσα με σπανάκι και παρμεζάνα
[χθες 10:37]  Τυλιχτό σάντουιτς κοτόπουλο με...
[χθες 11:59]  Χωριάτικη σαλάτα με ζυμαρικά
[χθες 23:01]  Ριζότο με σπανάκι και μανιτάρια
[χθες 22:56]  Κοτόπουλο με πορτοκάλι και πουρέ








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [00:36:46]