ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σνίτσελ γαλοπούλας με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια

Σνίτσελ γαλοπούλας με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια



Υλικά για 2 άτομα

500 γρ. φιλέτο από στήθος γαλοπούλας (ή κοτόπουλου), κομμένα σε φέτες
150γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 αβγά
Φρυγανιά τριμμένη
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας ρίγανη φρέσκια
200ml κρέμα γάλακτος
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
1/3 κουταλιά γλυκού μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα.
Τα περνάτε από το αβγό και μετά από την τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζετε σε σιγανή φωτιά περίπου για 15 λεπτά.
Μόλις ροδοκοκκινίσουν και δείτε ότι έχουν ψηθεί σβήνετε το φαγητό με το κρασί.
Προσθέτετε τα μανιτάρια, την κρέμα γάλακτος, τη ρίγανη και το μοσχοκάρυδο και μαγειρεύετε μέχρι να πήξει η σάλτσα.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 12:10]  Νιόκι με σάλτσα ντομάτας και...
[χθες 09:28]  Τυρόπιτα με γιαούρτι χωρίς φύλλο
[χθες 10:24]  Γαρίδες σαγανάκι με φέτα και...
[χθες 09:42]  Πίτσα σοκολάτα-μπανάνα με μόνο 5...
[χθες 09:28]  Μπιφτέκια φούρνου με πατάτες
[χθες 10:24]  Ριγκατόνι με σος γκοργκοντζόλας
[χθες 10:03]  Τσιπούρα στο φούρνο με πατάτες
[χθες 11:07]  Σαλάτα ζυμαρικών καπρέζε








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [08:30:42]