ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σνίτσελ γαλοπούλας με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια

Σνίτσελ γαλοπούλας με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια



Υλικά για 2 άτομα

500 γρ. φιλέτο από στήθος γαλοπούλας (ή κοτόπουλου), κομμένα σε φέτες
150γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 αβγά
Φρυγανιά τριμμένη
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας ρίγανη φρέσκια
200ml κρέμα γάλακτος
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
1/3 κουταλιά γλυκού μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα.
Τα περνάτε από το αβγό και μετά από την τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζετε σε σιγανή φωτιά περίπου για 15 λεπτά.
Μόλις ροδοκοκκινίσουν και δείτε ότι έχουν ψηθεί σβήνετε το φαγητό με το κρασί.
Προσθέτετε τα μανιτάρια, την κρέμα γάλακτος, τη ρίγανη και το μοσχοκάρυδο και μαγειρεύετε μέχρι να πήξει η σάλτσα.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 15:36]  Ζυμαρικά από κολοκυθάκι με πέστο...
[χθες 12:13]  Γεμιστά με γλυκό τραχανά και δυόσμο
[χθες 22:56]  Χοιρινό μπούτι με πορτοκάλι και...
[χθες 23:08]  Κανελόνια με πιπεριές και κιμά
[χθες 23:10]  Χοιρινό ρολό γεμιστό με μήλο
[χθες 12:01]  Μπισκότα τύπου Oreo
[χθες 15:21]  Κοτόπουλο με μέλι και σκόρδο
[χθες 22:54]  Τσιπς γλυκοπατάτας








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [13:10:01]