ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σπαγγέτι μανιτάρια

Σπαγγέτι μανιτάρια



Υλικά

2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο
200 γραμμάρια μανιτάρια
Αλάτι, πιπέρι, 1 κουταλίτσα μπούκοβο
1 κούπα ντοματίνια, κομμένα στα δύο
1 πακέτο σπαγγέτι
3 κούπες σπανάκι
1/4 κούπας παρμεζάνα τριμμένη
Λίγο μαϊντανό ή βασιλικό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα


Εκτέλεση

Σε τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο και ροδίστε το κρεμμύδι με τα μανιτάρια κομμένα, για 5-7 λεπτά
Αφήστε να διώξει όλα τα υγρά που θα βγάλουν τα μανιτάρια
Προσθέστε το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο και ροδίστε ακόμη 3 λεπτά
Προσθέστε ντοματίνια και ροδίστε καλά -Ρίξτε 1 ποτήρι νερό (ή ζωμό λαχανικών) και αφήστε να βράσει για 5 λεπτά, σε χαμηλή φωτιά
Προσθέστε το σπάνακι σιγά σιγά και αναμείξτε καλά
Στο μεταξύ θα έχετε βράσει και σουρώσει τα μακαρόνια
Προσθέστε τα στο τηγάνι, αναμείξτε, ρίξτε παρμεζάνα και σερβίρετε με μαϊντανό ή βασιλικό


Πηγή: | iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 12:36]  Τάρτα με καραμελωμένες μπανάνες
[χθες 21:15]  Πιτσάκια με βάση από μελιτζάνα
[χθες 18:46]  Σπιτικό πεϊνιρλί
[χθες 08:35]  Ένας Έλληνας στην προεδρία της...
[χθες 12:35]  Ισπανική τορτίγια
[χθες 10:07]  Σαλάτα με σύκα και κατσικίσιο τυρί
[χθες 22:58]  Σπαγγέτι με ελιές και κάππαρη
[χθες 12:13]  Στριφτή πατατόπιτα με δυόσμο








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [10:47:31]