ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μπρουσκέτα με γαρίδες

Μπρουσκέτα με γαρίδες



Υλικά

Χωριάτικο ψωμί για τη μπρουσκέτα, σε φέτες
300-500 γραμμάρια γαρίδες καθαρισμένες (ανάλογα τα άτομα)
1 κουταλάκι γλυκιά πάπρικα
2 σκελίδες σκόρδο
Χυμός 1/2 λεμονιού
Ψιλοκομμένος μαϊντανός
Για τη σαλάτα αβοκάντο: 1 αβοκάντο ώριμο
1 φλυτζάνι ντοματίνια
Χυμός 1/2 λεμονιού
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μπολ βάλτε ψιλοκομμένο 1 σκόρδο, την πάπρικα, χυμό 1/2 λεμονιού, αλάτι και τις γαρίδες για μερικά λεπτά
Σε τηγάνι βάλτε 1 κουταλιά ελαιόλαδο και ροδίστε τις γαρίδες χωρίς τα ζουμιά, 3 λεπτά από κάθε πλευρά -Βάλτε τις γαρίδες στην άκρη, ρίξτε τους λίγο μαϊντανό
Σε μπολ κόψτε σε κύβους το αβοκάντο, στα δύο τα ντοματίνια, ρίξτε χυμό 1/2 λεμονιού, αλάτι, πιπέρι, αναμείξτε απαλά
Μέσα στο ίδιο μπολ ρίξτε τις γαρίδες, αναμείξτε ξανά
Ψήστε το ψωμί σε τοστιέρα -Ξεφλουδίστε 1 σκελίδα σκόρδο και τρίψτε την πάνω σε κάθε φέτα, απλά να πάρει ένα άρωμα
Τοποθετήστε σε κάθε φέτα το μείγμα αβοκάντο -Ετοιμη η μπρουσκέτα!


Πηγή: | iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 16:00]  Τι θα σας συμβεί εάν τρώτε ένα...
[χθες 15:15]  Σαλάτα και δίαιτα είναι δύο...
[χθες 11:50]  Να δοκιμάσει το παιδί νέα τρόφιμα
[χθες 11:11]  Σαλάτα του Καίσαρα με μπέικον
[χθες 12:40]  Καγιανάς με πιπεριές και τυριά
[χθες 11:33]  Σαλάτα με φακόρυζο
[χθες 09:28]  Κεφτεδάκια στο φούρνο
[χθες 12:04]  Μπιφτέκι κοτόπουλο με παρμεζάνα








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [08:18:05]