ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Τηγανητά αβγά με αβοκάντο

Τηγανητά αβγά με αβοκάντο



Υλικά για 2 άτομα

4 φρέσκα αβγά
λίγο πιπέρι
2 ώριμα αβοκάντο
1 κουταλιά ψιλοκομμένο σχοινόπρασο

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.
Κόβετε τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρείτε κομμάτι από τη σάρκα ώστε να χωράει το αβγό στη μέση.
Βάζετε τα αβοκάντο σε ταψάκι και σπάτε ένα αβγό μέσα σε κάθε αβοκάντο.
Προσπαθήστε να βγει πρώτα ο κρόκος και μετά το ασπράδι.
Ψήνετε στο φούρνο για 15 με 20 λεπτά.
Αφαιρείτε από το φούρνο και πασπαλίζετε με το σχοινόπρασο και το πιπέρι.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[10:12]  Συστάσεις για το τραπέζι της Καθαρής...
[χθες 15:20]  Σπαγγέτι με γαρίδες και μπρόκολο
[χθες 12:21]  Σπιτικά μπισκότα σοκολάτας
[χθες 10:45]  Σπαγγέτι με τόνο και κόκκινη σάλτσα
[χθες 10:20]  Πατατοκροκέτες με μανιτάρια
[χθες 17:00]  Βραδινό φαγητό: Είναι μύθος ή όχι...
[χθες 10:29]  Κοτόπουλο με πορτοκάλι
[χθες 09:29]  Κοτόπουλο κοκκινιστό με πέννες








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [19:30:10]