ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Τηγανητά αβγά με αβοκάντο

Τηγανητά αβγά με αβοκάντο



Υλικά για 2 άτομα

4 φρέσκα αβγά
λίγο πιπέρι
2 ώριμα αβοκάντο
1 κουταλιά ψιλοκομμένο σχοινόπρασο

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.
Κόβετε τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρείτε κομμάτι από τη σάρκα ώστε να χωράει το αβγό στη μέση.
Βάζετε τα αβοκάντο σε ταψάκι και σπάτε ένα αβγό μέσα σε κάθε αβοκάντο.
Προσπαθήστε να βγει πρώτα ο κρόκος και μετά το ασπράδι.
Ψήνετε στο φούρνο για 15 με 20 λεπτά.
Αφαιρείτε από το φούρνο και πασπαλίζετε με το σχοινόπρασο και το πιπέρι.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[13:25]  Κοκκινιστό χταπόδι με πατάτες
[09:56]  Σαλάτα με καρπούζι και φέτα
[χθες 22:55]  Αβγά ψητά σε φωλιές ψωμιού
[χθες 12:21]  Γιαουρτοζελέ με φράουλες
[χθες 11:30]  Κριτσίνια με τυρί και σκόρδο
[χθες 12:07]  Πέννες αλφρέντο με κοτόπουλο και...
[χθες 10:10]  Πατάτες ογκραντέν
[χθες 22:57]  Μουσακάς παραδοσιακός








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [15:52:02]