ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Φτερούγες κοτόπουλου με μέλι και τζίντζερ

Φτερούγες κοτόπουλου με μέλι και τζίντζερ



Υλικά για 3 άτομα

6 φτερούγες κοτόπουλου
Για τη μαρινάδα

5 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
5 κουταλιές της σούπας μέλι
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
1 κόκκινη πιπεριά τσίλι, κομμένη σε φέτες
1-2 τεμάχια τζίντζερ, τριμμένο
4-5 κλαδιά θυμάρι

Εκτέλεση

Ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ για να δημιουργήσετε μια κολλώδη σάλτσα.
Τοποθετείτε τις φτερούγες κοτόπουλου σε μία στρώση σε ένα φαρδύ, ρηχό ταψί.
Ρίχνετε τη μαρινάδα πάνω από το κοτόπουλο, καλύπτετε με διαφανή μεμβράνη και τοποθετείτε στο ψυγείο για να μαριναριστεί για 24 ώρες.
Ζεσταίνετε το μπάρμπεκιου ή το τηγάνι.
Ψήνετε τις φτερούγες για 15-20 λεπτά, γυρνώντας τις συχνά. Σερβίρετε με ρύζι.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[10:12]  Συστάσεις για το τραπέζι της Καθαρής...
[χθες 15:20]  Σπαγγέτι με γαρίδες και μπρόκολο
[χθες 12:21]  Σπιτικά μπισκότα σοκολάτας
[χθες 10:45]  Σπαγγέτι με τόνο και κόκκινη σάλτσα
[χθες 10:20]  Πατατοκροκέτες με μανιτάρια
[χθες 17:00]  Βραδινό φαγητό: Είναι μύθος ή όχι...
[χθες 10:29]  Κοτόπουλο με πορτοκάλι
[χθες 09:29]  Κοτόπουλο κοκκινιστό με πέννες








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [21:36:59]