ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Ομελέτα φούρνου

Ομελέτα φούρνου



Υλικά για 4 άτομα

8 αβγά
2 πατάτες
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
1/4 κασέρι
1 λουκάνικο χωριάτικο
1 πιπεριά

Εκτέλεση

Καθαρίζετε αρχικά τις πατάτες, και τις κόβετε για τηγάνισμα σε λεπτές ροδέλες.
Σε ένα τηγάνι, βάζετε λάδι και τηγανίζετε τις πατάτες μέχρι να γίνουν μαλακές. Κόβετε το λουκάνικο σε μικρά κομματάκια.
Κόβετε την πιπεριά σε μικρά κομματάκια. Κόβετε το κασέρι σε μικρά κυβάκια.
Χτυπάτε τα αβγά σε ένα μπολ. Ρίχνετε μέσα το κασέρι.
Σοτάρετε σε μικρό τηγάνι το λουκάνικο και τις πιπεριές για 5 λεπτά.
Αδειάζετε τα λουκάνικα και τις πιπεριές σε ένα πυρέξ και κατόπιν περιχύνετε με το μείγμα των αβγών.
Προσθέτετε λίγο πιπέρι και ψήνετε την ομελέτα στους 200oC για 20 λεπτά.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[16:00]  Τι θα σας συμβεί εάν τρώτε ένα αβοκάντο...
[15:15]  Σαλάτα και δίαιτα είναι δύο έννοιες...
[11:50]  Να δοκιμάσει το παιδί νέα τρόφιμα
[χθες 11:11]  Σαλάτα του Καίσαρα με μπέικον
[χθες 12:40]  Καγιανάς με πιπεριές και τυριά
[χθες 11:33]  Σαλάτα με φακόρυζο
[χθες 09:28]  Κεφτεδάκια στο φούρνο
[χθες 12:04]  Μπιφτέκι κοτόπουλο με παρμεζάνα








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [18:02:17]