ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Πανίνι με σπαράγγια και προσούτο

Πανίνι με σπαράγγια και προσούτο



Υλικά για 1 άτομο

60 γρ. σπαράγγια με κομμένες άκρες
1 κ. σούπας μαγιονέζα light
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 ψωμάκι πανίνι (85γρ.) κομμένο στη μέση
1 φέτα (15γρ.) προσούτο
1 φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά
1/3φλ. baby ρόκα
λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πασπαλίστε τα σπαράγγια με λίγο λάδι και ψήστε τα ελαφρώς στο φούρνο.
Ανακατέψτε τη μαγιονέζα και το σκόρδο σε ένα μικρό μπολ.
Απλώστε τη μαγιονέζα μέσα στο ψωμάκι.
Τοποθετήστε το τυρί, το προσούτο, τη ρόκα και τα σπαράγγια στο ψωμί.
Ψήστε για λίγο στην τοστιέρα και σερβίρετε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[22:44]  Σπιτικά corn dogs
[12:08]  Τορτελίνια με μελιτζάνες και κρέμα...
[χθες 13:19]  Ζαμπονοτυρόπιτα με κανταΐφι
[χθες 10:17]  Φασολάκια λαδερά
[χθες 12:35]  Δροσερό τσιζκέικ λεμόνι
[χθες 22:54]  Ψωμάκια με ελιά και παρμεζάνα
[χθες 15:20]  Καλοκαιρινό γλυκό ψυγείου
[χθες 22:58]  Σολομός με σάλτσα από αβοκάντο








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [23:32:18]