ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Πέστο βασιλικού με αβοκάντο

Πέστο βασιλικού με αβοκάντο



Υλικά

1 αβοκάντο ώριμο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αφθονο βασιλικό και μαϊντανό ή σπανάκι (κατεψυγμένο ή φρέσκο)
3 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές κάσιους
100 γραμμάρια παρμεζάνα, σε κομματάκια
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μουλινέτα βάλτε τον βασιλικό και το σπανάκι ή μαϊντανό
Συμπληρώστε με όλα τα υλικά, πλην λαδιού, αλάτι και πιπέρι
Δουλέψτε τη μουλινέτα καλά να λιώσουν τα υλικά
Προσθέστε τότε το ελαιόλαδο και δουλέψτε ξανά
Δοκιμάστε για αλάτι ή πιπέρι -Ετοιμο!

Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 16:00]  Τι θα σας συμβεί εάν τρώτε ένα...
[χθες 15:15]  Σαλάτα και δίαιτα είναι δύο...
[χθες 11:50]  Να δοκιμάσει το παιδί νέα τρόφιμα
[χθες 11:11]  Σαλάτα του Καίσαρα με μπέικον
[χθες 12:40]  Καγιανάς με πιπεριές και τυριά
[χθες 11:33]  Σαλάτα με φακόρυζο
[χθες 09:28]  Κεφτεδάκια στο φούρνο
[χθες 12:04]  Μπιφτέκι κοτόπουλο με παρμεζάνα








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [08:23:23]