ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Πέστο βασιλικού με αβοκάντο

Πέστο βασιλικού με αβοκάντο



Υλικά

1 αβοκάντο ώριμο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αφθονο βασιλικό και μαϊντανό ή σπανάκι (κατεψυγμένο ή φρέσκο)
3 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές κάσιους
100 γραμμάρια παρμεζάνα, σε κομματάκια
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μουλινέτα βάλτε τον βασιλικό και το σπανάκι ή μαϊντανό
Συμπληρώστε με όλα τα υλικά, πλην λαδιού, αλάτι και πιπέρι
Δουλέψτε τη μουλινέτα καλά να λιώσουν τα υλικά
Προσθέστε τότε το ελαιόλαδο και δουλέψτε ξανά
Δοκιμάστε για αλάτι ή πιπέρι -Ετοιμο!

Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[13:25]  Κοκκινιστό χταπόδι με πατάτες
[09:56]  Σαλάτα με καρπούζι και φέτα
[χθες 22:55]  Αβγά ψητά σε φωλιές ψωμιού
[χθες 12:21]  Γιαουρτοζελέ με φράουλες
[χθες 11:30]  Κριτσίνια με τυρί και σκόρδο
[χθες 12:07]  Πέννες αλφρέντο με κοτόπουλο και...
[χθες 10:10]  Πατάτες ογκραντέν
[χθες 22:57]  Μουσακάς παραδοσιακός








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [15:57:30]