ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σνίτσελ αυθεντικό

Σνίτσελ αυθεντικό



Υλικά

1 κιλό χοιρινό κομμένο σνίτσελ και χτυπημένο
1/3 φλυτζανιού αλεύρι
1/2 κουταλάκι πάπρικα, αλάτι, πιπέρι
3 αυγά
2 φλυτζάνια φρυγανιά τριμμένη
Ελαιόλαδο, λεμόνι


Εκτέλεση


Ρίξτε 5-6 κουταλιές ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί ελαφρά
Βάλτε τα υλικά σε τρία μπολάκια: στο πρώτο χτυπήστε τα αυγά -Στο δεύτερο βάλτε τη φρυγανιά -Στο τρίτο αναμείξτε το αλεύρι με πάπρικα και πιπέρι
Ρίξτε αλάτι στα σνίτσελ -Βουτήξτε τα με τη σειρά πρώτα στο αυγό, μετά στο αλεύρι, τέλος στη φρυγανιά

Τηγανίστε τα σνίτσελ σε μεσαία προς χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά κάθε πλευρά
Τοποθετήστε τα σνίτσελ σε απορροφητικό χαρτί για τα λάδια
Σερβίρετε με λεμόνι και πράσινη σαλάτα


Πηγή: | iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[13:16]  Τριφτή μηλόπιτα
[χθες 12:39]  Ελληνική πίτσα με τέσσερα τυριά
[χθες 09:00]  Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου
[χθες 16:00]  Τι θα σας συμβεί εάν τρώτε ένα...
[χθες 15:15]  Σαλάτα και δίαιτα είναι δύο...
[χθες 11:50]  Να δοκιμάσει το παιδί νέα τρόφιμα
[χθες 11:11]  Σαλάτα του Καίσαρα με μπέικον
[χθες 12:40]  Καγιανάς με πιπεριές και τυριά








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [22:32:41]