ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μοσχάρι με μέλι και γαρύφαλλο

Μοσχάρι με μέλι και γαρύφαλλο



Υλικά

1 κιλό μοσχάρι
1/3 κούπας ελαιόλαδο
1/3 κούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κούπα λευκό κρασί
4-5 γαρύφαλλα
1 κουτ. σούπας μέλι
λίγο αλάτι
λίγο φρέσκο πιπέρι
1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ


Διαδικασία

Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε το λάδι και το μοσχάρι.

Μόλις πάρει χρώμα, προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνετε για 3-4 λεπτά.

Σβήνετε με το κρασί.

Προσθέτετε τα γαρύφαλλα, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και λίγο νερό.

Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε για 1-1 ½ ώρα.

Λίγο πριν να είναι έτοιμο, διαλύετε το κορν φλάουρ σε λίγο νερό, το ρίχνετε στο φαγητό, το ανακατεύετε και το αφήνετε για 4-5 λεπτά.

Το συνοδεύετε με πουρέ, ρύζι ή μακαρόνια.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 12:35]  Δροσερό τσιζκέικ λεμόνι
[χθες 22:54]  Ψωμάκια με ελιά και παρμεζάνα
[χθες 15:20]  Καλοκαιρινό γλυκό ψυγείου
[χθες 22:58]  Σολομός με σάλτσα από αβοκάντο
[χθες 23:00]  Πίτσα με σπανάκι και παρμεζάνα
[χθες 10:37]  Τυλιχτό σάντουιτς κοτόπουλο με...
[χθες 11:59]  Χωριάτικη σαλάτα με ζυμαρικά
[χθες 23:01]  Ριζότο με σπανάκι και μανιτάρια








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [17:00:20]