ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μπριζόλα με μανιτάρια και σκόρδο

Μπριζόλα με μανιτάρια και σκόρδο



Υλικά

2-3 χοιρινές μπριζόλες
Αλάτι και πιπέρι
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά βούτυρο
Μανιτάρια πορτομπέλο ή λευκά
3 σκελίδες σκόρδο
Μια πρέζα πάπρικα


Εκτέλεση

Ρίξτε αλάτι και πιπέρι στις χοιρινές μπριζόλες
Βάλτε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και ροδίστε τις, ολόκληρες, από τις δύο πλευρές -Βγάλτε τις στην άκρη
Προσθέστε το βούτυρο στο ίδιο τηγάνι, κόψτε σε λωρίδες τα μανιτάρια και προσθέστε τα μαζί με το ψιλοκομμένο σκόρδο -Ρίξτε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα


Ρίξτε λίγο ζεστό νεράκι και αφήστε να βράσουν ελαφρά για 5 λεπτά ώσπου να εξατμιστούν τα υγρά και να μείνει το λαδάκι
Προσθέστε τις μπριζόλες, αναμείξτε τα όλα για 2-3 λεπτά ακόμη


Πηγή: | iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[10:31]  Γρανίτα πεπόνι-lime με σιρόπι μελιού...
[χθες 22:55]  Χοιρινές μπριζόλες με μπίρα
[χθες 13:25]  Κοκκινιστό χταπόδι με πατάτες
[χθες 09:56]  Σαλάτα με καρπούζι και φέτα
[χθες 22:55]  Αβγά ψητά σε φωλιές ψωμιού
[χθες 12:21]  Γιαουρτοζελέ με φράουλες
[χθες 11:30]  Κριτσίνια με τυρί και σκόρδο
[χθες 12:07]  Πέννες αλφρέντο με κοτόπουλο και...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [16:29:24]