ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σαλάτα ρόκα με κοτόπουλο και αβοκάντο

Σαλάτα ρόκα με κοτόπουλο και αβοκάντο



Υλικά για 4 άτομα

Για τη βινεγκρέτ λεμονιού

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 ½ κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Για τη σαλάτα

3 φλιτζάνια ρόκα
2 μέτρια αβοκάντο κομμένα σε κύβους
340 γρ. ντοματίνια
½ του φλιτζανιού τεμαχισμένα αμύγδαλα ή καρύδια
2 στήθη κοτόπουλου μαγειρεμένα στη σχάρα και κομμένα

Εκτέλεση
Φτιάχνετε τη βινεγκρέτ, προσθέτοντας όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπλέντερ και ανακατεύετε.
Για τη σαλάτα προσθέτετε όλα τα υλικά κομμένα σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύετε.
Τέλος προσθέτετε τη βινεγκρετ με τη σαλάτα και ανακατεύετε για τελευταία φορά πριν σερβίρετε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση












Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [12:37:51]