ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Λιγκουίνι με σκόρδο και λεμόνι

Λιγκουίνι με σκόρδο και λεμόνι



Υλικά


Ενα πακέτο λινγκουίνι
1 λεμόνι ακέρωτο
80 γραμμάρια βούτυρο αλατισμένο
Παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη
2 κουταλιές ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο
1-2 πιπερίτσες τσίλι (προαιρετικά)
Αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράστε τα λινγκουίνι al dente
Καθαρίστε τα σκόρδα και ψιλοκόψτε
Σε κατσαρόλα ρίξτε το βούτυρο, το ελαιόλαδο το σκόρδο και το τσίλι -Ροδίστε απαλά
Προσθέστε τον χυμό ενός λεμονιού και άφθονο ξύσμα
Προσθέστε ένα ποτηράκι από το νερό των μακαρονιών
Σουρώστε τα μακαρόνια και προσθέστε τα στην κατσαρόλα
Ρίξτε άφθονη παρμεζάνα, κι άλλο ξύσμα από πάνω, έτοιμα για σερβίρισμα!
Μη χαλάσετε την συνταγή προσθέτοντας υλικά -Το πολύ που αντέχει είναι ο μαϊντανός


Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[09:56]  Σαλάτα με καρπούζι και φέτα
[χθες 22:55]  Αβγά ψητά σε φωλιές ψωμιού
[χθες 12:21]  Γιαουρτοζελέ με φράουλες
[χθες 11:30]  Κριτσίνια με τυρί και σκόρδο
[χθες 12:07]  Πέννες αλφρέντο με κοτόπουλο και...
[χθες 10:10]  Πατάτες ογκραντέν
[χθες 22:57]  Μουσακάς παραδοσιακός
[χθες 22:44]  Σπιτικά corn dogs








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [09:57:34]