ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μπρόκολο στο τηγάνι, με σκόρδο

Μπρόκολο στο τηγάνι, με σκόρδο



Υλικά

3-4 μπουκέτα μπρόκολο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο
1 πρέζα μπούκοβο
Αλάτι και πιπέρι
1-2 κουταλιές κουκουναρόσπορο
1 λεμόνι


Εκτέλεση


Καθαρίστε το μπρόκολο από τα σκληρά κομμάτια και ξεχωρίστε τα μπουκετάκια, πλύντε καλά
Βράστε το μπρόκολο σε βραστό, αλατισμένο νερό για 2-3 λεπτά
Σουρώστε καλά
Σε βαρύ τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο και σωτάρετε ελαφρά το ψιλοκομμένο σκόρδο για 1-2 λεπτά
Προσθέστε το μπρόκολο, ρίξτε το μπούκοβο και τηγανίστε για 3-5 λεπτά συνολικά
Αλάτι και πιπέρι, απλώστε το κουκουνάρι, ρίξτε λίγο χυμό λεμόνι και προσθέστε φετούλες λεμονιού -Ετοιμο!


Πηγή: | iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 16:00]  Τι θα σας συμβεί εάν τρώτε ένα...
[χθες 15:15]  Σαλάτα και δίαιτα είναι δύο...
[χθες 11:50]  Να δοκιμάσει το παιδί νέα τρόφιμα
[χθες 11:11]  Σαλάτα του Καίσαρα με μπέικον
[χθες 12:40]  Καγιανάς με πιπεριές και τυριά
[χθες 11:33]  Σαλάτα με φακόρυζο
[χθες 09:28]  Κεφτεδάκια στο φούρνο
[χθες 12:04]  Μπιφτέκι κοτόπουλο με παρμεζάνα








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [23:00:39]