ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μπρόκολο στο τηγάνι, με σκόρδο

Μπρόκολο στο τηγάνι, με σκόρδο



Υλικά

3-4 μπουκέτα μπρόκολο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο
1 πρέζα μπούκοβο
Αλάτι και πιπέρι
1-2 κουταλιές κουκουναρόσπορο
1 λεμόνι


Εκτέλεση


Καθαρίστε το μπρόκολο από τα σκληρά κομμάτια και ξεχωρίστε τα μπουκετάκια, πλύντε καλά
Βράστε το μπρόκολο σε βραστό, αλατισμένο νερό για 2-3 λεπτά
Σουρώστε καλά
Σε βαρύ τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο και σωτάρετε ελαφρά το ψιλοκομμένο σκόρδο για 1-2 λεπτά
Προσθέστε το μπρόκολο, ρίξτε το μπούκοβο και τηγανίστε για 3-5 λεπτά συνολικά
Αλάτι και πιπέρι, απλώστε το κουκουνάρι, ρίξτε λίγο χυμό λεμόνι και προσθέστε φετούλες λεμονιού -Ετοιμο!


Πηγή: | iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[09:56]  Σαλάτα με καρπούζι και φέτα
[χθες 22:55]  Αβγά ψητά σε φωλιές ψωμιού
[χθες 12:21]  Γιαουρτοζελέ με φράουλες
[χθες 11:30]  Κριτσίνια με τυρί και σκόρδο
[χθες 12:07]  Πέννες αλφρέντο με κοτόπουλο και...
[χθες 10:10]  Πατάτες ογκραντέν
[χθες 22:57]  Μουσακάς παραδοσιακός
[χθες 22:44]  Σπιτικά corn dogs








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [10:01:29]