ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Φιλέτο λεμονάτο

Φιλέτο λεμονάτο



Υλικά

750 γραμμάρια κρέας φιλέτο κομμένο λωρίδες
500 γραμμάρια φρέσκο σπανάκι
4 κουταλιές βούτυρο
4 σκελίδες σκόρδο
Χυμό μισού λεμονιού
Αλάτι, πιπέρι, μια πρέζα μπούκοβο
Ψιλοκομμένο μαϊντανό


Εκτέλεση

Πλύντε καλά το σπανάκι
Βάλτε μια κουταλιά βούτυρο σε βαθύ τηγάνι και μαγειρέψτε το σπανάκι για 2-3 λεπτά το πολύ, να μαραθεί
Βγάλτε το στην άκρη
Στο ίδιο τηγάνι βάλτε 2 κουταλιές βούτυρο και προσθέστε τις λωρίδες φιλέτου, αλάτι και πιπέρι
Μην το παραψήσετε -Βγάλτε το στην άκρη
Στο ίδιο τηγάνι προσθέστε την τελευταία κουταλιά βούτυρο, το σκόρδο, τον χυμό λεμονιού, το μπούκοβο, τον μαϊντανό
Προσθέστε στο τηγάνι το φιλέτο και το σπανάκι, αναμείξτε απαλά, γαρνίρετε με λωρίδες λεμονιού και λίγο επιπλέον μαϊντανό


Πηγή: | iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση












Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [06:23:38]