ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μοσχαράκι κοκκινιστό

Μοσχαράκι κοκκινιστό



Υλικά


1 κιλό μοσχαράκι, σε κομμάτια
25 γραμμάρια βούτυρο
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
3 σκελίδες σκόρδο
4 καρότα
8 πατάτες
1 κουταλιά αλεύρι
1 κουτί ντομάτες κονκασέ
1 φύλλο δάφνης
3 κλωνάρια θυμάρι
1 ποτηράκι λευκό κρασί
Αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση

Σε χύτρα ρίξτε το βούτυρο και το ελαιόλαδο να ζεσταθούν
Αλευρώστε ελαφρά το κρέας και ροδίστε το καλά
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και τα σκόρδα -Ρίξτε τα στην κατσαρόλα
Προσθέστε φύλλο δάφνης και θυμάρι -Ρίξτε το λευκό κρασί
Προσθέστε το κονκασέ ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, λίγο ζεστό νερό και κλείστε τη χύτρα
Βράστε για μισή ώρα -Ανοίξτε τη χύτρα και προσθέστε τα καρότα και τις πατάτες
Αφήστε να βράσει ακόμη μισή ώρα, τουλάχιστον
Ετοιμο και λαχταριστό!


Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση












Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [20:47:47]