ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Καραμελωμένα καρότα

Καραμελωμένα καρότα



Υλικά

1 κιλό καρότα
1/4 φλυτζανιού αλατισμένο βούτυρο (μισό μπαστουνάκι)
1/4 φλυτζανιού ξανθή ζάχαρη
2 φύλλα δάφνης, φρέσκο μαϊντανό, φύλλα φασκόμηλου


Εκτέλεση

Καθαρίστε και κόψτε τα καρότα, λίγο πλαγιαστά, χοντρά κομμάτια
Βάλτε το βούτυρο σε τηγάνι και αφήστε το λίγο να πάρει χρώμα
Ρίξτε αλάτι, ζάχαρη, φύλλα δάφνης και ανακατέψτε -Προσθέστε τα καρότα, ανακατέψτε για 3-5 λεπτά ώσπου να μαλακώσουν
Γαρνίρετε με μαϊντανό ή ψιλοκομμένο φασκόμηλο


Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 12:35]  Δροσερό τσιζκέικ λεμόνι
[χθες 22:54]  Ψωμάκια με ελιά και παρμεζάνα
[χθες 15:20]  Καλοκαιρινό γλυκό ψυγείου
[χθες 22:58]  Σολομός με σάλτσα από αβοκάντο
[χθες 23:00]  Πίτσα με σπανάκι και παρμεζάνα
[χθες 10:37]  Τυλιχτό σάντουιτς κοτόπουλο με...
[χθες 11:59]  Χωριάτικη σαλάτα με ζυμαρικά
[χθες 23:01]  Ριζότο με σπανάκι και μανιτάρια








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [17:07:04]