ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Κρεατόσουπα του χειμώνα

Κρεατόσουπα του χειμώνα



Υλικά

Μισό κιλό κρέας μοσχάρι, μαλακό για βραστό (σπάλα, ελιά, ποντίκι, rib eye)
Δύο κουταλιές σούπας κριθαράκι ψιλό
2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
3 καρότα, 3 κλωνάρια σέλινο
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
1 κουταλιά σάλτσα ντομάτας ή μια κομμένη ντομάτα (προαιρετικά)
1/2 φλυτζάνι κατεψυγμένο αρακά
1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση

Κόψτε το κρέας σε κομμάτια, αλατίστε το λίγο και βάλτε το σε χύτρα να βράσει
Ψιλοκόψτε όλα τα λαχανικά
Σε βαθύ τηγάνι ρίξτε το ελαιόλαδο, σωτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα λαχανικά για 3-4 λεπτά να πάρουν αρώματα
Προσθέστε το λευκό κρασί, αλάτι και πιπέρι
Αν βάλετε σάλτσα ντομάτα ή ντομάτα στη σούπα σας, ρίξτε μέσα στο τηγάνι και σωτάρετε
Σε κατσαρόλα βάλτε το κρέας, το ζωμό που άφησε, τα σωταρισμένα λαχανικά
Προσθέστε το κριθαράκι
Αφήστε τη σούπα σας να σιγοβράσει για άλλα 15 λεπτά -Ετοιμη!
Γαρνίρετε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό


Πηγή: | iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 11:13]  Μοσχαράκι κοκκινιστό με φασόλια
[χθες 01:00]  Πίτα φαρινάτα
[χθες 12:42]  Σνίτσελ αυθεντικό
[χθες 01:00]  Γεμιστό ρολό κιμά με γραβιέρα και...
[χθες 01:00]  Σπιτικό πεϊνιρλί
[χθες 13:17]  Μπισκότα με 3 υλικά
[χθες 01:00]  Πουρές πατάτας με παρμεζάνα
[χθες 12:36]  Παστίτσιο








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [05:59:34]