ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σαλάτα τόνος, μπρόκολο, ρεβίθια

Σαλάτα τόνος, μπρόκολο, ρεβίθια



Για 4 άτομα:

Μια κονσέρβα τόνου
400 γρ. μαγειρεμένα ρεβίθια
2 κ.σ. κάπαρη
150 γρ. τοματάκια βελανίδια
μεγάλο ματσάκι μαϊντανός
1 πιπερίτσα φρέσκια (προαιρετικά) ή μια κόκκινη πιπεριά
100 γρ. μπρόκολο
1 λεμόνι


Εκτέλεση:

Στραγγίξτε τον τόνο και διαλύστε τον με ένα πιρούνι σε ένα μπολ. Προσθέστε τα ρεβίθια, την κάπαρη, τα τοματάκια κομμένα στη μέση, τον μαϊντανό και την πιπερίτσα/πιπεριά κομμένη φέτες.
Βάλτε μια κατσαρόλα να βράσει. Μόλις το νερό κοχλάσει, ρίξτε το μπρόκολο κομμένο φουντίτσες και αφήστε να ζεματιστεί για 2'.
Ρίξτε το μπρόκολο στο μπολ, ανακατέψτε και αλατοπιπερώστε.
Σερβίρετε με φέτες λεμόνι για να τις στίψετε επί τόπου πάνω στη σαλάτα.


Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[01:00]  Παραδοσιακό παστίτσιο
[χθες 10:19]  Μακαρόνια βίδες με κιμά
[χθες 01:00]  Λαζάνια με σπανάκι
[χθες 10:31]  Μπρόκολο στο τηγάνι, με σκόρδο
[χθες 01:00]  Πίτα με ψάρι
[χθες 12:49]  Φιλέτο λεμονάτο
[χθες 23:02]  Λιγκουίνι με κιμά
[χθες 01:00]  Σαλάτα γουόλντορφ








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [11:20:08]