Κυριακή 19 Αυγούστου 23:57      23°-36° Πάτρα
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Ζουμερό χοιρινό μαριναρισμένο

Ζουμερό χοιρινό μαριναρισμένο



Υλικά

3/4 φλυτζανιού ελαιόλαδο
1 κουταλιά γλυκού ξύσμα πορτοκάλι
3/4 φλυτζανιού χυμός πορτοκάλι
1/2 φλυτζάνι χυμός λεμόνι
1 φλυτζάνι κόλιανδρο ψιλοκομμένο
1/4 φλυτζάνι δυόσμο ψιλοκομμένο
8 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά γλυκού φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
2 κουταλιές γλυκού ρίγανη
Αλάτι και πιπέρι
1 κιλό ψαρονέφρι ή χοιρινό για ψητό, με κόκκαλο, σε ένα κομμάτι


Εκτέλεση

Σε βαθύ μπολ βάλτε όλα τα υλικά -Ανακατέψτε τα καλά, βυθίστε εκεί το κρέας (μπορείτε να το βάλετε και σε ειδικό σακουλάκι, ώστε να βυθιστεί το κρέας πραγματικά)
Αφήστε το κρέας στο ψυγείο αρκετές ώρες
Ανάψτε το μπάρμπεκιου ή το γκριλ -Καθαρίστε λίγο το κρέας από την μαρινάδα, ρίξτε αλάτι και πιπέρι
Ψήστε για 30 λεπτά -Τυλίξτε το κρέας με αλουμινόχαρτο, ψήστε ακόμη 20 λεπτά


Πηγή: | iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[09:55]  Κις με τόνο και μπρόκολο
[01:00]  Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι
[χθες 16:08]  Γαριδομακαρονάδα στο τηγάνι
[χθες 12:40]  Μπριζόλα ταλιάτα
[χθες 01:00]  Bάφλες με πραλίνα
[χθες 12:28]  Λαχματζούν με κιμά από λουκάνικο...
[χθες 11:37]  Μπάμιες με χρωματιστές πιπεριές
[χθες 01:00]  Ομελέτα με κοτόπουλο και πιπεριές








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [23:57:27]