ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Γεμιστά κρεμμύδια με κιμά και ρύζι

Γεμιστά κρεμμύδια με κιμά και ρύζι



Υλικά για 6 άτομα

8 κρεμμύδια
μισό κιλό χοιρινό κιμά
1 κούπα ρύζι
μισό φλιτζάνι ντοματάκι κον κασέ
μισό φλιτζάνι συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 πρέζα ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα καθαρισμένα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν χωρίς όμως να διαλύονται.
Όταν κρυώσουν κόβουμε το καπάκι τους και με προσοχή βγάζουμε τα μεσαία φύλλα για να δημιουργηθεί χώρος για τη γέμιση. Με τα κρεμμύδια που θα περισσέψουν τα ψιλοκόβουμε και τα προσθέτουμε στον κιμά.
Εν τω μεταξύ, σε ένα τηγάνι με λάδι καβουρδίζουμε τον κιμά και αμέσως προσθέτουμε τη ντομάτα, το ρύζι, τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, το αλάτι, το πιπέρι και τη ζάχαρη και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά.
Γεμίζουμε τα κρεμμύδια με ένα κουτάλι και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή 40 λεπτά αφού έχουμε προσθέσει στο ταψί και ένα ποτήρι νερό.

πηγή: NEWSBEAST.GR



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 14:43]  Μπισκότα βρώμης σπιτικά
[χθες 23:09]  Τραγανή κιμαδόπιτα
[χθες 01:00]  Ριζότο με ντοματίνια και μύδια
[χθες 15:42]  Μπακαλιάρος σκορδαλιά από την Ελ....
[χθες 23:10]  Chimichangas με κιμά
[χθες 01:00]  Μοσχαράκι με λευκή σάλτσα
[χθες 01:00]  Σουφλέ με μπρόκολο και ζαμπόν
[χθες 11:53]  Μπρουσκέτα με γαρίδες








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [19:29:37]