Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 07:43      6°-14° Πάτρα
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Αλμυρό κέικ με ζαμπόν-τυρί

Αλμυρό κέικ με ζαμπόν-τυρί



Υλικά
80 γραμμάρια ζαμπόν ποιοτικό (καπνιστό καλύτερα)
60 γραμμάρια τυρί Emmental
60 γραμμάρια αλεύρι
1 φλυτζάνι γάλα
2 αυγά
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
1 γεμάτη κουταλιά σούπας μουστάρδα πικάντικη, με σπόρους
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Ανάψτε τον φούρνο σας στους 180 βαθμούς
Κόψτε το ζαμπόν και το τυρί σε πολύ μικρά κομμάτια
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, το γάλα, τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, την μουστάρδα
Δοκιμάστε το λίγο, προσθέστε το ζαμπόν και το τυρί, αλατίστε όσο πρέπει
Βάλτε το κέηκ σε μια φόρμα σιλικόνης
Ψήστε για 40 λεπτά, το κέηκ πρέπει να είναι ροδοκόκκινο




Αποστολή με E-mail Εκτύπωση


 


 

 

 


Πελοπόννησος
 
 

 



Τελευταία [07:43:32]