Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 21:22      6°-15° Πάτρα
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Κοτόπουλο με γιαούρτι και κάρι

Κοτόπουλο με γιαούρτι και κάρι



Υλικά
400 γραμμάρια φιλέτο κοτόπουλο
2 κρεμμύδια
1 μήλο
1 γιαούρτι μέτριο
400 γραμμάρια ντομάτα ψιλοκομμένη πουμαρό
1 ζωμό κότας
1 κουταλιά σούπας κάρι σε σκόνη
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
200 γραμμάρια ρύζι μπασμάτι

Εκτέλεση
Κόψτε το κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες και απλώστε παντού το κάρι
Πλύντε και κόψτε το μήλο σε μικρούς κύβους
Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και ροδίστε τα κρεμμύδια με λίγο αλάτι
Προσθέστε το κοτόπουλο και το μήλο και ροδίστε τα για 5 λεπτά
Λιώστε το ζωμό κότας σε ζεστό νερό (1 ποτήρι μεσαίο) και προσθέστε το
Προσθέστε και την ντομάτα και κλείστε το καπάκι για 10 λεπτά, σε μέτρια φωτιά
Είναι έτοιμο. Αν υπάρχουν επιπλέον υγρά, ανοίξτε το καπάκι και αφήστε να σωθούν, ρίξτε λίγο αλάτι
Ανακατέψτε καλά, ρίξτε το γιαούρτι και ανακατέψτε εκ νέου
Απολαύστε τα αρώματα!
Βράστε το ρύζι μπασμάτι σε ζεστό νερό, όπως αναφέρει η συσκευασία και γαρνίρετε το πιάτο πριν σερβίρετε




Αποστολή με E-mail Εκτύπωση


 


 

 

 


Πελοπόννησος
 
 

 



Τελευταία [21:22:47]