Κυριακή 22 Ιανουαρίου 20:25      3°-9° Πάτρα
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Παγωμένη πραλίνα με μπανάνες

Παγωμένη πραλίνα με μπανάνες




Ένα πανεύκολο γλύκισμα με μόνο δύο υλικά. Έτσι, με το τίποτα φτιάχνουμε ένα παιδικό κέρασμα που θα σερβίρουμε αντί παγωτού.

Μερίδες: 6, Προετοιμασία-παρασκευή: 10΄, Αναμονή: 2-3 ώρες

ΥΛΙΚΑ
6 μπανάνες
250 γρ. άλειμμα σοκολάτας-πραλίνας (αυτό που προορίζεται για το ψωμί μας)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τις μπανάνες, τις κόβουμε σε ροδέλες και τις βάζουμε στον κάδο του μπλέντερ. Προσθέτουμε την πραλίνα και πολτοποιούμε πάρα πολύ καλά έως ότου γίνει μια λεία και ομοιογενής κρέμα. Γεμίζουμε φόρμες σιλικόνης σε σχήμα της αρεσκείας μας ή φόρμες για γρανίτα. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε. Αν δυσκολευόμαστε στο ξεφορμάρισμα, βυθίζουμε τις φόρμες μέχρι τα 2/3 σε βραστό νερό και τις αναποδογυρίζουμε.

*ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΡΛΙΑΡΟ



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση


 


 

 

 


Πελοπόννησος
 
 

 



Τελευταία [20:25:10]