Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 01:41      3°-11° Πάτρα
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Εύκολο παγωτό nutella χωρίς παγωτομηχανή

Εύκολο παγωτό nutella χωρίς παγωτομηχανή



Υλικά για 1 κιλό παγωτό:
400 γραμμ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
(1 κουτί) ζαχαρούχο γάλα
60-80 γραμμ. κακάο (ανάλογα με το πόσο έντονη θέλουμε τη γεύση)
120 γραμμ. nutella

Εκτέλεση:
Με το μίξερ στη μεγαλύτερη ταχύτητα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, μέχρι να σχηματιστούν απαλές κορυφές και να αποκτήσει παχύρρευστη μορφή, σαν γιαούρτι.
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε διαδοχικά το ζαχαρούχο γάλα, το κακάο και τη nutella. Μόλις το μίγμα μας μοιάζει με σφιχτή μους, σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ.
Αδειάζουμε το παγωτό σε αεροστεγές σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 6 ώρες τουλάχιστον.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση


 


 

 

 


Πελοπόννησος
 
 

 



Τελευταία [01:41:34]