Δευτέρα 28 Μαΐου 01:04      17°-29° Πάτρα
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μπακαλιάρος στο φούρνο

Μπακαλιάρος στο φούρνο



Αν θέλετε να αποφύγετε το τηγανητό γεύμα και παράλληλα να τιμήσετε την παράδοση, προτιμήστε αυτήν τη συνταγή.

Υλικά για 4 μερίδες:
4 φιλέτα μπακαλιάρου
2 μέτρια κρεμμύδια
2 μεγάλες πατάτες
1 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
3 πράσα
μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 λεμόνι
αλάτι, λευκό πιπέρι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Σοτάρετε το πράσο σε λίγο ελαιόλαδο και στρώστε σε ένα ταψί. Κόψτε τις πατάτες σε λεπτές ροδέλες και το κρεμμύδι σε μέτριες. Δημιουργήστε στρώματα από τα λαχανικά και τοποθετήστε επάνω το ψάρι. Αλατοπιπερώστε και περιχύστε με το λευκό κρασί. Ψήστε σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο για 40 λεπτά σε φούρνο αέρα στους 180 βαθμούς.




Αποστολή με E-mail Εκτύπωση












Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [01:04:15]