Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 05:39      7°-16° Πάτρα
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μανιτάρια κρασάτα

Μανιτάρια κρασάτα



Υλικά
1/2 κιλό μανιτάρια Πόρτο Μπέλο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή στο Μούλτι
λίγο λάδι
1 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο κρασί
αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση
-Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι
-Ρίχνουμε τα μανιτάρια τα οποία έχουμε κόψει σε μεγάλα κομμάτια
- Προσθέτουμε αλάτι - πιπέρι
- Γυρνάμε τα μανιτάρια μέχρι να ψηθούν
- Τέλος σβήνουμε με το κρασί.

*Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε σκόρδο και να σερβίρετε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση


 


 

 

 


Πελοπόννησος
 
 

 



Τελευταία [05:39:40]