Παρασκευή 25 Μαΐου 12:17      17°-29° Πάτρα
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μανιτάρια κρασάτα

Μανιτάρια κρασάτα



Υλικά
1/2 κιλό μανιτάρια Πόρτο Μπέλο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή στο Μούλτι
λίγο λάδι
1 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο κρασί
αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση
-Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι
-Ρίχνουμε τα μανιτάρια τα οποία έχουμε κόψει σε μεγάλα κομμάτια
- Προσθέτουμε αλάτι - πιπέρι
- Γυρνάμε τα μανιτάρια μέχρι να ψηθούν
- Τέλος σβήνουμε με το κρασί.

*Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε σκόρδο και να σερβίρετε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση












Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [12:17:37]