Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 06:42      10°-15° Πάτρα
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Τοπικό παραδοσιακό πρωινό στο  διήμερο γαστρονομίας

ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Τοπικό παραδοσιακό πρωινό στο διήμερο γαστρονομίας



Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 28 Αυγούστου στο Αίγιο το Διήμερο Γαστρονομίας με τη συμμετοχή πολλών και σημαντικών προσωπικοτήτων απο το χώρο της γαστρονομίας όπως ο κύριος Κωνσταντίνος Λαζαράκης, ο μοναδικός Master of wine και προέδρος του WSPC, ο διακεκριμένος σεφ και συγγραφέας γαστρονομίας Ηλίας Μαμαλάκης, αλλά και ο Αγγελος Ρούβαλης και αλλά πολλά σημαντικά ονόματα. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κεντρο του Αιγίου Αλέκος Μέγαρης, ενώ την προηγούμενη μέρα είχε προηγηθεί εκδήλωση στα Καλάβρυτα.
Στην ημερίδα με τίτλο «Τα προϊόντα ΠΟΠ και τα χαρακτηριστικά τοπικά προϊόντα στην ανάδειξη και προώθηση της περιοχής» το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Δυτικής Ελλάδος συμμετείχε με εισηγήτρια την κυρία Παναγιώτα Βασιλοπούλου MSc Διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων και καθηγήτρια τουριστικών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Το θέμα της εισήγησής της αφορούσε το Τοπικό Παραδοσιακό Πρωϊνό.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο γεγονός οτι η γαστρονομία θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως τουριστικό προϊόν και συνεπώς να ενταχθεί στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων του ελληνικού τουρισμού. Στόχος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Πάτρα είναι να εκπαιδεύσει τους νέους που θα στελεχώσουν αύριο τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό στις νέες τάσεις που θέλουν κυρίαρχη την ελληνική κουζίνα στο χώρο του πρωινού.
Η εκδήλωση έκλεισε με συναυλία της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών την οποία το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στηρίζει ως χορηγός.
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ για μια ακόμα φορά μέσα από τη συμμετοχή του σε σημαντικές εκδηλώσεις αποδεικνύει την εκπαιδευτική του υπεροχή.




Αποστολή με E-mail Εκτύπωση


 


 

 

 


Πελοπόννησος
 
 

 



Τελευταία [06:42:03]