Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 22:12      9°-15° Πάτρα
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μήνυμα: Αιγιάλεια, σημαίνει ποιότητα

Μήνυμα: Αιγιάλεια, σημαίνει ποιότητα



Ο άνθρωπος που αποτελεί την ψυχή του θεσμού των Οινοξενείων, σε λειτουργικό επίπεδο, ο Αγγελος Ρούβαλης, ανοίγει σήμερα στην «Π» τα χαρτιά του και εξηγεί το βαθύτερο νόημα της μεγάλης και πολυδιάστατης εκδήλωσης για όλη την Αιγιάλεια.
Ο ιδρυτής του «Οινοφόρου», που μαζί με την ΑΧΑΪΑ-Αναπτυξιακή ΑΕ και τη ΔΗΚΕΠΑ Αιγίου, οργανώνουν και εκτελούν αυτή τη μοναδική και τόσο ξεχωριστή γιορτή για την Αιγιάλεια, μιλάει στην «Π» με αφορμή και την αποψινή φιέστα γαστρονομίας και οινολογίας στο Αίγιο (8.30 μ.μ., Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ»), με καλεσμένους τον διάσημο σεφ Ηλία Μαμαλάκη και τον master of wine Κώστα Λαζαράκη.
Ο κ. Ρούβαλης ξεκίνησε την κουβέντα μας από τα αμιγώς γαστρονομικά θέματα:«Η εκδήλωση δίνει μία ακόμα μεγάλη ώθηση σε ξεχωριστά προϊόντα της περιοχής μας. Απ' τη μια, τέσσερα είδη τυριών, η φέτα Καλαβρύτων, η γραβιέρα, η κεφαλογραβιέρα και η φορμαέλα, και απ' την άλλη το πάντρεμά τους με συγκεκριμένα κρασιά της Αιγιάλειας. Κι εδώ θα βάλουν τη μοναδική πινελιά τους οι επαγγελματίες του χώρου Ηλίας Μαμαλάκης και Κώστας Λαζαράκης. Ο πρώτος έχει εντρυφήσει στο θέμα των τυριών και θεωρείται από τους σεφ που είναι κορυφαίοι σ' αυτό το κομμάτι. Και δίπλα του ο κ. Λαζαράκης, ο μοναδικός στην Ελλάδα master of wine. Οι δυο τους θα δοκιμάσουν, θα προτείνουν, θα συμβουλέψουν, θα διορθώσουν. Και στο τέλος, θα έχουν μια ανοιχτή κουβέντα με τους παρευρισκόμενους για κάθε απορία».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ «Π»



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση


 


 

 

 


Πελοπόννησος
 
 

 



Τελευταία [22:12:18]