Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 15:21      8°-16° Πάτρα
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Ο σεφ Λαζάρου μαγείρεψε τσιπούρες και λαβράκια στην Πάτρα. ΦΩΤΟ

Ο σεφ Λαζάρου μαγείρεψε τσιπούρες και λαβράκια στην Πάτρα. ΦΩΤΟ



Η μεγάλη διατροφική αξία των ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας και η συμβολή αυτού του δυναμικού κλάδου στην εγχώρια οικονομία, αναδείχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, στην εκδήλωση που διοργάνωσε χθες στην αίθουσα «Αίγλη» του πολυχώρου Veso Mare η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου - Enterprise Greece.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του ολοκληρωμένου σχεδίου προώθησης ευρύαλων μεσογειακών ειδών (τσίπουρα - λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας), με τίτλο «Ψάρια μεγαλωμένα με φροντίδα».
Ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου, μίλησε σε ένα πολυπληθές ακροατήριο επαγγελματιών σεφ, σπουδαστών μαγειρικής, ιδιοκτητών επιχειρήσεων εστίασης, κ.ά., και ανέδειξε την μεγάλη διατροφική αξία των ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας, μαγειρικά μυστικά και τρόπους για την βέλτιστη διαχείριση αυτού του τροφίμου, ώστε να μην πηγαίνει χαμένο «ούτε λέπι».




Αποστολή με E-mail Εκτύπωση


 


 

 

 


Πελοπόννησος
 
 

 



Τελευταία [15:21:07]